CCNP - Wireless

CCNP Wireless certifieringen inriktar sig på utbildning inom design, implementering och hantering av Cisco trådlösa nätverk och mobila infrastrukturer. Cisco Certified Network Professional: Wireless inriktar sig på trådlösa nätverkslösningar.

En person med en CCNP Wireless cerifiering har expertisen att bedöma och översätta en organisations tekniska behov och integrera detta i en effektiv infrastruktur för ett trådlöst nätverk.

4 tester samt 1 ingångstitel i form av en CCNA Wireless krävs.

Steg Test Testkod
 1. Ingångskrav: Giltig CCNA Wireless-certifiering

 2. 1
  300-360

  Certifieringstest 1

 3. 2
  300-365

  Certifieringstest 2

 4. 3
  300-370

  Certifieringstest 3

 5. 4
  300-375

  Certifieringstest 4

 6. Certifierad som:

  CCNP Wireless

Så går det till

Alla certifieringar är datorbaserade och genomförs i speciella testsalar. Vi står till tjänst med anteckningsmaterial. Mat och dryck får ej tas med in i testsalen. Ordlista är enbart tillåtet om testklienten tillåter detta.

Certifieringarna tar mellan 30 minuter och 4,5 timmar att genomföra, när du har avslutat ditt test får du direkt reda på om du har klarat det eller inte och din resultatrapport skrivs automatiskt ut. Därefter skickas ditt resultat vidare för att registreras i en internationell databas.

Om certifieringen

Antal test 4 st
Kurser 4 st

Boka certifiering

Du kan boka ett eller flera test och tillhörande kurser för denna certifiering.

Auktoriserat testcenter

Auktoriserat testcenter

Cornerstone är auktoriserad leverantör för tester från bland annat Pearson Vue, Kryterion och PSI. Vi levererar certifieringar från Microsoft, Citrix, Cisco, VMware, Novell mfl.