Erbjudanden

Startgarantier

Som Sveriges största utbildningsleverantör inom bland annat Microsoft, VMware och Citrix så har Cornerstone flest antal kursdeltagare per år och välfyllda klassrum. Därmed har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på ett stort antal schemalagda kurstillfällen.
Startgarantier

Masterclasses

Guru-chock hos Cornerstone! Missa inte att boka in dig på en masterclass!

Developer Workshops

I samband med vår årliga utvecklarkonferens DevSum anordnar vi workshops med experter inom utveckling. Även i år har du möjligheten att boka workshops utan att gå på konferensen. Här får du chansen att fördjupa dina kunskaper och möta instruktörer i världsklass under en heldag fullspäckad med...

Microsoft Software Assurance

Microsoft Software Assurance (SA) är ett mervärde som följer med vissa av Micorosofts volymavtal. Så kallade SA-vouchers, utbildningskuponger, är en del av förmånerna som följer med ditt licensavtal. Hos Cornerstone kan du enkelt utnyttja dessa till bland annat gratis utbildning.
Microsoft Software Assurance

Kompetenskort

Säkerställ bästa tänkbara ekonomiska lösning och att ni har budget när utbildningsbehovet kommer, via Cornerstones kompetenskort. Kompetenskortet laddar ni med ett antal utbildningsdagar vilket ger flexibilitet såväl som bra priser och enkelhet i administrationen.
Kompetenskort

Enhanced by Cornerstone

Vi har utvecklat utbildingskonceptet Enhanced by Cornerstone, EBC, vilket innebär att vi omarbetar utbildningar från Microsoft, Novell mfl till att få ett nytt och bättre kursmål.

Certify with Confidence

Öka dina chanser att lyckas med din certifiering med Microsoft Certify with Confidence. För ett tillägg på 1000 kronor får du en till chans att skriva om ditt Microsoft-test igen om du inte klarar det på första försöket.

Simply Azure Academy

Simply Azure Academy is an all-in-one technical Azure knowledge and MCP solution.
Office 365-utbildning på Cornerstone

Office 365-utbildning

Med Office 365 får du tillgång till Microsoft Office-verktygen samt avancerade IT-tjänster var du än befinner dig. Vi lär dig komma igång.

Cornerstone Kompetenskort

Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Kontakta Cornerstone

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 08-562 557 50   
E-post: info@cornerstone.se