Viktiga ändringar av Microsoft Software Assurance

Dina SA-vouchers för Azure-kurser går ut i februari - se till att boka idag!

Nu gäller det att agera snabbt, dina SA-vouchers slutar nämligen att gälla väldigt snart. Först att tas bort ur programmet är kurserna inom Azure, som försvinner från SATV-katalogen redan den 1 februari 2020. Vi kan dock lugna dig med att du inte behöver gå kursen innan den 1 februari, du behöver bara ha bokat den då. Du har nämligen hela våren på dig att gå kurs hos oss.

Se till att boka din utbildning idag! Nedan hittar du ett urval som kan vara intressant för dig.

Behöver du rådgivning innan du gör ditt val är du välkommen att kontakta oss på info@cornerstone.se eller 08-562 557 00.

Microsoft Azure - Technical Fundamentals, 2 dagar

Denna kurs riktar sig till professionell IT-personal som ska börja arbeta med Microsoft Azure. Den ger grundläggande kunskaper i det du behöver för att hantera och utvärdera Azure, oavsett om du är tekniker, utvecklare eller arbetar med databaser.

Microsoft Azure - Infrastructure Administration, 4 dagar

På fyra dagar lär du dig att hantera en Azure-baserad infrastruktur, komplett med uppsättning, resurshantering, lagring, nätverk, virtualisering och identitetshantering. Vi går även in på backup och delning av data, sammankoppling med on-premise samt Azure AD, identitetshantering och övervakning.

Microsoft Azure Architect Technologies, 5 dagar

Under fem dagar lär du dig om arkitektur i Azure. Kursen spänner över många områden, såsom infrastruktur, säkerhet, lagring i Azure, driftsättning av appar och prestanda.

Microsoft Azure Architect Design, 4 dagar

Under fyra dagar fördjupar du dina kunskaper om arkitektur i Azure. Kursen behandlar områden som identitetshantering och säkerhet, Azure som dataplattform, migrering, integration och design av infrastruktur.

Developing Solutions for Microsoft Azure Part 1, 3 dagar

På tre dagar lär du dig viktiga grunder i utveckling för Azure. Kursen täcker områden som utveckling av PaaS-lösningar, lösning för Storage i Azure och hur du ansluter till och konsumerar tjänster.

Developing Solutions for Microsoft Azure Part 2, 3 dagar

På tre dagar lär du dig viktiga grunder i utveckling för Azure. Kursen täcker områden som utveckling av IaaS-lösningar, säkerhet i Azure och övervakning, felsökning och optimering.