Föreläsning med Karin Otterbjörk

Föreläsning: Hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner

11 april, kl 17.00 i Kista.

Har du viljan, orken, energin och förmågan att vara en ledare ”här och nu” och framåt? Det är kanske den viktigaste frågan att ställa sig om du jobbar som chef och ledare eller inom HR i dagens snabba föränderliga värld.

Det finns gedigen forskning som stödjer att framgångsrika ledare och verksamheter besitter ett antal nyckelbeteenden med stark koppling till hälsa. Med hälsa menar vi både på ett fysiskt och mentalt plan vilket inbegriper ett stort antal faktorer i konsten att vara både hjärnstark och hjärtsmart. Inte bara för att du som ledare ska kunna känna livsglädje och välmående utan för att du är viktig för dina närmaste och för dina medarbetare. Du har en stor påverkan på hur dina medarbetare mår och presterar. Därför är det inte konstigt att fler och fler organisationer satsar på olika hälsostrategier och cheferna själva jobbar för att utveckla sin egen hälsa.

Vill du inspireras till att bli en ledare som jobbar aktivt med att stärka dig själv och dina medarbetare genom olika hälsostrategiska verktyg då ska du gå på föreläsningen den 11 april med fokus på:

  • Vad forskning och studier säger om hälsa och arbetsliv
  • Vad som gör oss både hjärtsmarta och mentalt starka
  • Vinsterna för dig som ledare, dina medarbetare och verksamheten
  • Hur du skapar ett eget hälsostrategiskt arbetsliv och liv
  • Hur du som ledare kan utveckla en hälsostrategisk organisation

Varmt välkommen till en kostnadsfri, inspirerande och lärorik föreläsning med Karin Otterbjörk. Karin är en mycket uppskattad föreläsare, coach och utbildare med lång erfarenhet av att träna ledare och medarbetare i att leverera på topp och samtidigt vara hållbara på sikt genom en god psykisk och fysisk hälsa. Karin har en otrolig förmåga att bjuda på dig själv och samtidigt vara professionell och kompetent. Hennes exempel från arbetslivet har hög igen-känningsfaktor som hon kombinerar med t.ex. olika beteende modeller.

Datum: 11 april

Tid: 
17.00 – 17.30 Lättare mat och mingel
17.30 – 19.00 Föreläsning

Plats: Stockholm, Borgarfjordsgatan 4 i Kista, våning 4

Pris: Kostnadsfritt
Vid avbokning senare än 24 timmar innan debiterar vi 300 kronor.

Hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner

Artikel: Hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner

Har du viljan, orken, energin och förmågan att vara en ledare ”här och nu” och framåt? Det är en av kanske den viktigaste frågan att ställa sig om du jobbar som chef och ledare eller inom HR i dag. Inte bara för att du själv ska kunna känna livsglädje och välmående utan för du är viktig för dina närmaste och för dina medarbetare.