Halvdagswebinar: Windows 10 October 2018 Update

Online, 31 oktober kl 9-12.

Windows 10 versionen 1809, October 2018 Update, är fylld med många nya spännande och smarta funktioner för företagen. Vill du lära dig vilka nyheterna är och hur du ska börja använda dem så är Andreas Stenhalls webinar något för dig.

Vi går igenom allt från nyheter inom deployment (AutoPilot med mera) och säkerhetsfunktioner, till massor med tips & tricks samt nyheter i användargränssnitt och kopplingar till exempelvis MDM/Intune och många andra nya godbitar. Det här är en perfekt kickstart som gör att du inte missar några nya funktioner eller finesser i senaste Windows 10-versionen.

Den 31 oktober kl 9.00 erbjuder Addskills Cornerstone Group tillsammans med Andreas Stenhall på Coligo ett halvdagsseminarium där du får lära dig det senaste om uppdateringarna inom Windows 10, för endast 950 kr.

Detta går vi igenom:

  • Deploymentfunktioner, nyheter i AutoPilot.
  • Användargränssnittet, nya clipboard med mera.
  • Nya och förbättrade säkerhetsfunktioner.
  • Hanteringsmöjligheter med modern management och MDM/Intune (”co-management”)
  • Nyheter i Windows Analytics (Upgrade Readiness, Device Health)
  • Samt mycket annat!

Datum: 31 oktober
Tid: kl 9-12
Pris: 950 kronor

Se en video med Andreas Stenhall där han berättar varför du inte bör missa detta webinar här!

Andreas Stenhall

Andreas Stenhall har legat i framkant av Microsofts tekniker och produkter när det gäller Windows under många års tid och är sedan 8 år tillbaka utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Andreas är en mycket uppskattad föreläsare och instruktör och har tidigare talat på konferenser i både USA och Europa. 

Tid: 31 oktober, kl 9:00-12.00

Plats: Online