Göteborg

Välkommen på kurs hos Cornerstone i Göteborg. Vårt utbildningscenter är beläget på Västra Hamngatan 12, mitt i centrala Göteborg, precis intill Domkyrkan. Här har vi fem moderna kurslokaler, samt en lokal för vår certifieringsverksamhet.

När du går kurs så är själva kursen och kursledaren naturligtvis viktigast, men det är även servicen runt omkring. Vårt mål är därför att ha en personlig prägel på verksamheten och att vi kan erbjuda bästa möjliga förutsättningar. Det innebär bl.a. att du får frukost varje morgon innan kurs och din lunch väljer du från ett antal olika restauranger i närheten av våra kurslokaler.

Behöver du boende under din utbildning?

Använd länken för att se en lista över hotell i närheten av våra kurslokaler.

Startgarantier i Göteborg

Som Sveriges största utbildningsleverantör inom bl. a Microsoft, VMware och Citrix så har Cornerstone flest antal kursdeltagare per år och välfyllda klassrum. Därmed har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på ett stort antal schemalagda kurstillfällen. 

Hitta hit

Västra Hamngatan 12, 411 17 Göteborg

Vägbeskrivning

Spårvagn: Närmaste station Domkyrkan.

Kollektivtrafik

Flest startgarantier i branschen!

Flest startgarantier i branschen!

Som en av Sveriges största utbildningsleverantörer har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.

Cornerstone Kompetenskort

Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Microsoft Software Assurance

Vi tar emot Microsoft Software Assurance Vouchers

Gå kurs hos oss och betala med dina förbetalda utbildningsdagar via Microsoft Software Assurance.