Malmö

Mitt i centrala Malmö, endast ett stenkast från Centralen, hittar du Cornerstones moderna kurslokaler och certifieringsverksamhet.

När du går kurs så är själva kursen och kursledaren naturligtvis viktigast, men det är även servicen runt omkring. Vårt mål är därför att ha en personlig prägel på verksamheten och att vi kan erbjuda bästa möjliga förutsättningar. Det är bland annat därför som våra kursdeltagare äter lunch på Rådhuskällaren, en av Malmös bästa restauranger.

Behöver du boende under din utbildning?

Använd länken för att se en lista över hotell i närheten av våra kurslokaler.

Startgarantier i Malmö

Som Sveriges största utbildningsleverantör inom bl. a Microsoft, VMware och Citrix så har Cornerstone flest antal kursdeltagare per år och välfyllda klassrum. Därmed har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på ett stort antal schemalagda kurstillfällen. 

Hitta hit

Styrmansgatan 2, 211 18 Malmö

Parkering

För parkering nära vårt utbildningscenter rekommenderar vi Godsmagasinet (100 m), Malmö Live (200 m), Bagers plats (300m) eller Södra Neptunigatan (300 m). Pris mellan 20-25 kr per timme. 

Vägbeskrivning

Kollektivtrafik

 

Flest startgarantier i branschen!

Flest startgarantier i branschen!

Som en av Sveriges största utbildningsleverantörer har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.

Cornerstone Kompetenskort

Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Microsoft Software Assurance

Vi tar emot Microsoft Software Assurance Vouchers

Gå kurs hos oss och betala med dina förbetalda utbildningsdagar via Microsoft Software Assurance.