Stockholm Kista

Välkommen till Cornerstone i Kista! Du hittar oss i nybyggda lokaler i NOD-huset i Kista strax norr om Stockholm. Platsen för vårt kurscenter är mitt i det nya Kista i ett helt nytt kvarter fyllt med företagande, forskning, utbildning och kultur.

Det är här i Stockholm vi har vårt största utbud av kurser och även vårt huvudkontor.

När du går kurs så är själva kursen och kursledaren naturligtvis viktigast, men det är även servicen runt omkring. Vårt mål är därför att ha en personlig prägel på verksamheten och att vi kan erbjuda bästa möjliga förutsättningar. 

Det innebär bl.a. att du får frukost varje morgon innan kurs och din lunch äter du i den moderna restaurangen på entréplan.

Hotell i närheten

På gångavstånd från vårt kurscenter hittar du flera hotell. Däribland:

Startgarantier i Stockholm

Som Sveriges största utbildningsleverantör inom bl. a Microsoft, VMware och Citrix så har Cornerstone flest antal kursdeltagare per år och välfyllda klassrum. Därmed har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på ett stort antal schemalagda kurstillfällen. 

Hitta hit

Borgarfjordsgatan 4, 164 55 Kista. Du hittar oss på Plan 4.

För att hitta till våra nya lokaler tar du enkelt tunnelbanan till Kista och väljer utgången mot Busstorget. Därifrån är det ca fem minuters promenad till NOD-huset där våra nya lokaler finns. Vi sitter i det nya huset mitt emot Memory Hotel.

Åker du pendeltåg promenerar du ca 15 min från Helenelunds station. 

Väljer du att ta bilen kan du parkera i Kista Galleria och sedan promenera till våra lokaler. 

Vägbeskrivning

Kollektivtrafik

Flest startgarantier i branschen!

Flest startgarantier i branschen!

Som en av Sveriges största utbildningsleverantörer har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.

Cornerstone Kompetenskort

Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Microsoft Software Assurance

Vi tar emot Microsoft Software Assurance Vouchers

Gå kurs hos oss och betala med dina förbetalda utbildningsdagar via Microsoft Software Assurance.