DevOps

Upp till 200 gånger snabbare driftsättning av programvara, 30 gånger ökad distributionsfrekvens, och 60 gånger högre andel framgångsrik förändring. Organisationer som Netflix, Spotify och Facebook håller på att revolutionera IT-branschen genom att framgångsrikt införa DevOps principer. Men du behöver inte vara ett hett webbföretag eller ett stort företag för att vara en DevOps ledare. Små och stora företag, nya eller etablerade, har gjort övergången och har bevis på framgången.

Masterclass: DevOps and PowerShell Fundamentals

Du har antagligen hört talas om ”DevOps”, men vad innebär det för dig som jobbar med infrastruktur och hur påverkar det ditt arbete? Denna kurs ger dig DevOps ur ditt perspektiv som IT-proffs. Välkommen på fem dagar djupgående och labbintensiv kurs med en mästare i ämnet! Kursstart: 1 april.

Kurser inom DevOps

Filtrera:

Kursort

Jag är klar

DevOps Fundamentals

3 dagar

17950 kr

Kod: AK6601

Datum: 4 mars, 23 april, 24 juni

DevOps är en av de mest snabbväxande rörelserna i IT-världen idag och gör det möjligt att kombinera stabil systemförvaltning med agila utvecklingsmetoder. DevOps betonar vikten av kommunikation, samarbete, integration och automation för att förbättra arbetsflöden och stärka samverkan mellan olika roller vid utveckling, drift och förvaltning av applikationer och IT-tjänster. DevOps Fundamentals är den första kursen i det certifieringsprogram som utformats av organisationen DASA DevOps Agile Skills Association . Kursen riktar sig till utvecklare, IT-tekniker, testare och chefer som vill få en förståelse för DevOps och lära sig terminologi, principer och praxis. Läs mer

Stockholm 4 mars, 23 april, 24 juni
Umeå 4 mars, 23 april, 24 juni
Malmö 4 mars, 23 april, 23 april, 24 juni
Linköping 4 mars, 23 april, 24 juni