Microsoft 365 - Identity and Services

På fem dagar lär du dig grunderna i att hantera tjänster och identiteter i en Microsoft 365-baserad infrastruktur, inklusive Office 365-hantering, tenants, tjänster och identiteter.

Vi börjar med att hantera Office 365 Management, inklusive nyckelkomponenter, utrullning och konfiguration inklusive Office 365 ProPlus, och bygger vidare med Tenants, Service Management och Identity Management. 

Du lär dig hantera Microsoft 365-tenants och tillhörande tjänster, inklusive planering, utformning och handhavande av en organisations Microsoft 365-tenant. Kursen behandlar även identitetshantering i Microsoft 365, vilket inkluderar User Security Groups och licenser för molnidentiteter. Vi går också igenom synkronisering och federation av identiteter samt planering och implementation av detta och angränsande tekniker såsom applikationer. 

Certifieringskurs

Denna kurs är optimerad för att förbereda för certifieringstestet ms-100. Vill du få matnyttiga och handgripliga kunskaper inom tjänster och konfiguration i Office 365, rekommenderar vi även någon av dessa kurser:

Detaljerat innehåll

Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll: 

 

  • Designing Your Microsoft 365 Tenant 
  • Configuring Your Microsoft 365 Tenant 
  • Managing Your Microsoft 365 Tenant 
  • Office 365 Overview 
  • Configuring Office 365 
  • Managing Office 365 ProPlus Deployments 
  • Planning and Implementing Identity Synchronization 
  • Implementing Application and External Access 

 

Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till dig som arbetar som identitetshantering och tjänster inom Office 365, eller som skall skriva certifieringen Microsoft 365 Identity and Services (MS-100).  

För att delta i kursen behöver du grundläggande kunskaper i den tekniska aspekten på Office 365, samt grundläggande kunskaper i Windows- och AD-baserade nätverk. 

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare. 

Boka kursen

Boka din plats redan idag.

Om kursen

Pris: 37 950,00 kr

exklusive moms

Längd 5 dagar
Kurskod MMS-100T00

Software AssuranceSA-voucher gäller på denna kurs
KompetenskortKompetenskort gäller på denna kurs 

Boka kursen

Välj ort och kursstart

lc LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning.

29 juni

12 oktober

Kunduppgifter

Kursanmälan är bindande. För mer information och avbokningsregler se våra allmänna villkor.