Operations Manager och OMS-utbildning

System Center Operations Manager och Operations Management Suite - Kurser och utbildning

Lär dig övervaka din IT-miljö lokalt och i hybridmoln genom att gå kurs i Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) och Operations Management Suite (OMS). Se våra utbildningar inom SCOM och OMS nedan.

Cornerstones Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Vi tar emot Microsoft Software Assurance vouchers

Gå kurs hos oss och betala med dina förbetalda utbildningsdagar via Microsoft Software Assurance.

SQL Server 2017 Internals for Query Tuning with Kalen Delaney

Under den här kursen lär du dig hur du optimerar dina SQL-frågor av ingen mindre än Kalen Delaney. Det här är en avancerad kurs som vänder sig till dig som jobbat med SQL Server några år. Kursen pågår i 3 dagar med start den 2 oktober i Stockholm.

Kurser inom Operations Manager och OMS

Filtrera:

Ämnen Rensa

Jag är klar

Administering System Center 2012 Operations Manager

4 dagar

33450 kr

Kod: M10964mod

Datum: Kursen hålls på begäran

Under denna 4-dagarskurs kommer du att bland annat lära dig att göra en grunddesign, installera, konfigurera samt hantera Management Pack, övervakning, komplexa miljöer, komplexa applikationer och felsökning. Läs mer

Operations Management Suite - Monitoring Datacenter and Hybrid Cloud

5 dagar

39450 kr

Kod: M10996mod

Datum: Kursen hålls på begäran

Denna OMS-kurs ger dig den utbildning du behöver för att implementera, konfigurera och administrera Microsoft Operations Management Suite OMS för övervakning av datacenter och hybridmoln i en modern IT-miljö. Kursen har modifierats då vi bedömer att den körs bättre i detta utförande. Läs mer