SCCM 1906 och Desktop Analytics - Djupdykning med Jörgen Nilsson

Behöver du komma igång med Desktop Analytics, eller utnyttja hela potentialen i den senaste SCCM-releasen? Under tre timmar har du möjligheten att lära och inspireras av en mästare inom Microsofts System Management-verktyg, på hans djupdykande webinar om SCCM 1906 och Desktop Analytics.

Under webinaret går Jörgen igenom alla nyheterna i SCCM 1906 samt vad som händer i Technical Preview med exempelvis MBAM integrationen i SCCM, något vi ser fram emot på med stor förväntan.

Vi går också igenom Desktop Analytics, en omfattande vidareutveckling av Windows Analytics, underlättar Windows as a Service-hanteringen med AI!

I de senaste versionerna av SCCM har vi fått nya funktioner som Phased Deployments, Windows Administration Service, CMPivot med mera. Detta går vi igenom, med fokus på hur vi kan använda funktionerna för att förenkla vår vardag!

Tid: 13.00-16.00

Jörgen Nilsson

Jörgen Nilsson hör till Sveriges mest namnkunniga experter inom system management, och har under många år byggt på både sin och många andras kompetens inom området. Att utbilda är något Jörgen gör hängivet och framgångsrikt. I rollen som instruktör ger han dig som elev en unik möjlighet att ta del av hans kunskap, då han med smittsam entusiasm älskar att dela med sig av sina kunskaper. 

Boka kursen

Boka din plats redan idag.

Om kursen

Pris: 950,00 kr

exklusive moms

Längd 1 halvdag
Kurskod SCCM1906
Boka kursen

Välj ort och kursstart

15 oktober

Kunduppgifter

Kursanmälan är bindande. För mer information och avbokningsregler se våra allmänna villkor.

Kurs: Hantera mobila enheter med Intune

Nu har du chansen att lära dig mobile device management från Jörgen Nilsson! Under två dagar går vi igenom hur du hanterar iOS- och Android-enheter med Microsoft Intune, och ser till att pröva och verifiera de vanligaste handgreppen mot de vanligaste plattformarna.