Windows 10 in the Enterprise

I den här workshopen får du lära dig allt som är värt att lära sig när det gäller Windows 10 i en företagsmiljö. Du får labba med de många nyheter som finns i Windows 10 för att på bästa sätt dra nytta av allt det nya i Windows 10 och därmed också framtidssäkra din organisations klientplattform.

Under denna mycket uppskattade workshop får du under två dagar veta allt du behöver kunna om Windows 10 och samtidigt labba med de nya funktioner och finesser som finns i Windows 10. Det inkluderar allt från nya säkerhetsfunktioner, molnkopplingar med Windows Azure AD, komplexiteten med flera webbläsare till hantering med MDM-verktyg, servicing av Windows 10 och hur du skapar en optimal användarupplevelse på den nya Windows 10-plattformen. Du får även reda på mängder med tips & tricks om hur du på bästa sätt drar nytt av alla nya funktioner och finesser i Windows 10. 

Workshopen är framtagen av Andreas Stenhall, en av Sveriges främsta inom området Windows- och enhetshantering. Vi har alltid har 0-day support för nya semi-annual channel-releaser och denna workshop är därmed alltid baserad på den senaste Windows 10-releasen baserad på semi-annual channel (tidigare Current Branch).

Målgrupp

IT-tekniker som ska förbereda sig för, installera, hantera, administrera och felsöka Windows 10.

Ämnesområden

  • Så förbereder du dig för Windows 10
  • Kompatibilitet, installation, uppgradering
  • Användargränssnittet, användardata och moderna appar
  • Säkerhet
  • Kopplingar till molnet
  • Hantering och konfiguration
  • Felsökning och prestanda
  • Produktivitet och verksamhetsnytta
  • Tips och tricks
  • Deltagarnas frågor

Kursen lär dig inte bara vad som är nytt i Windows 10 utan även hela konceptet för den nya flexibla och dynamiska IT-värld vi lever i. Kursen behandlar nya funktioner och förbättringar i Windows 10 med fokus på installation, användar-gränssnitt, säkerhet, molnkopplingar, hantering, konfiguration, felsökning, prestanda och produktivitet. Läromedlet består av ett enklare material i form av åhörarkopior och ett labbhäfte. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin praktiska erfarenhet.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper i Windows och erfarenhet av att arbeta med hantering, utrullning, drift eller support av Windows-klienter. Kännedom om Active Directory och Windows Server. Kursmaterialet är skrivet på engelska.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Boka kursen

Boka din plats redan idag.

Om kursen

Pris: 20 950,00 kr

exklusive moms

Längd 2 dagar
Kurskod T2266

KompetenskortKompetenskort gäller på denna kurs

Boka kursen

Välj ort och kursstart

lc LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning.

8 oktober

17 december

Kunduppgifter

Kursanmälan är bindande. För mer information och avbokningsregler se våra allmänna villkor.