Om Cornerstone

Cornerstone grundades år 1993, och är idag en av Sveriges största företagsutbildare. Vårt arbete utgår ifrån insikten att varje hälsosam organisation vilar på framgångens fyra hörnstenar - processer, roller, ledning och förändring.

Det räcker inte med att en utbildning i sig håller bra kvalitet, den måste också vara relevant och ge resultat. Vår syn på processer, roller, ledning och förändring har med åren gjort oss till Sveriges ledande specialister på att förverkliga våra kunders planer och målsättningar, med just högklassig och relevant utbildning.

Vi har en marknadsledande position och är representerade med moderna kurscenter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå.

Vårt erbjudande

  • Teknik- och utvecklarutbildning på plattformar från Microsoft, VMware, Citrix, Novell med flera.
  • IT-relaterad metodutbildning inom exempelvis ITIL, Scrum och annan vedertagen best practice.
  • Utbildning inom ledarskaps- och projektorienterade kompetenser som exempelvis förändringsledning, affärsmannaskap och presentationsteknik.
  • Användarutbildning inom bland annat Microsoft Office och Adobe-sviten.

Vår affärsidé

Cornerstone stärker sina kunders konkurrenskraft genom att leverera relevant kunskap och kompetens förmedlat med hög kvalitet.

Addskills Cornerstone Group AB + Global Knowledge Sverige = sant

Den nya gemensamma organisationen blir störst inom utbildningslösningar i Sverige och ska tillsammans fortsätta stödja nya och befintliga kunder med deras kompetensinvesteringar. En viktig del är också att hjälpa organisationer och företag med kartläggning av kompetensbrister samt utbilda IT-proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare.

LLPA

Medlem i Leading Learning Partner Association

Vi är medlem i det internationella nätverket Leading Learning Partner Association, eller LLPA.

Masterclass

Masterclasses hos Cornerstone

Gå kurs för ledande experter. Vi har ett stort utbud av masterclasses. 

Anpassad utbildning efter era behov

Anpassad utbildning efter era behov

Vi är specialister på anpassa utbildningar som passar era behov.

Cornerstones Ackrediteringar