Arbeta här

På Cornerstone är vi sedan 1993 specialister på att förverkliga våra kunders utvecklingsplaner - hjälpa dem att nå sina mål genom att optimera kompetensen med verksamhetsmålen. Det gör vi så bra att vi är bland Sveriges största utbildningsföretag och årligen får förtroendet från 10000 kursdeltagare att förse dem med relevant kompetensutveckling.

Vi har en ledande position inom Affärskompetens (medarbetar- och ledarutveckling), användarutbildning och it-proffsutbildning. Ser vi t.ex. till det sistnämnda är vi Sveriges största utbildare av IT-proffs. Ungefär varannan tekniker utbildad på kursmaterial från Microsoft, VMware, Citrix, Novell eller HP vänder sig till oss.

Hur det är att arbeta på Cornerstone

Vi lever, andas och svettas kompetensöverföring - vår kunskap är vår främsta konkurrenskraft och utan den skulle vi inte existera som bolag. När du kommer till oss märker du detta. Vi har koll på vår egen kompetens, du märker det i allt från hur du blir bemött i receptionen till hur vi levererar våra utbildningar.

Vi är alltid intresserade av nya kollegor som kan berika vår organisation med sin unika kompetens. Hör gärna av dig till oss oavsett om du är säljare eller tekniker så kan vi berätta mer.