Marknadsansvarig till Addskills Cornerstone Group

Just nu söker vi en Marknadsansvarig till vårt team! Är du den vi letar efter? Sök tjänsten idag!

Är du den vi söker?
Är du en van marknadsförare som längtar efter att få utlopp för dina vågade idéer? Har du det som krävs för att ta oss på en spännande kommunikationsresa? Då kanske du är den nyckelperson som Addskills Cornerstone Group behöver för att fortsätta utveckla företaget. Vi erbjuder god stämning, spännande utmaningar och stora möjligheter att bidra och utvecklas i en schysst arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Som marknadsansvarig ansvarar du för bolagets marknadsföring och marknadsaktiviteter. Du upprättar marknadsplaner som genererar leads till säljorganisationen och ansvarar för att planer och aktiviteter genomförs.

Huvudsakliga uppgifter:
• Framtagande och genomförande av marknadsplaner och taktiska planer
• Arbeta nära produktchefer och sälj för att planera och genomföra events, webinars och kampanjer
• Implementera den digitala strategin och vidareutveckla den med stöd av vår byrå och genom dina erfarenheter inom sociala medier
• Planera, producera och ta fram sälj- och marknadsföringsmaterial tillsammans med produktavdelningen
• Ansvara för SEO arbetet tillsammans med webbansvarig och för vidareutveckling av vår marketing automation strategi
• Ansvara för uppföljning av marknadsaktiviteter i relation till varumärkesbyggande och affärer

Din profil
För att lyckas i rollen som marknadsansvarig tror vi att du är en van projektledare som vågar tänka annorlunda och som gillar att ta ansvar från idé till handling. Du är en strateg men samtidigt en ”doer” som säkrar att genomförandet blir optimalt. Du är en positiv och peppande teamspelare med prestigelös hållning i arbetet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring, framförallt med fokus på digital marknadsföring och sociala medier. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad eller kommunikation.
Som person har du en stark personlighet, gärna med lite galenskap i form av att tänka annorlunda. Du trivs med att presentera och marknadsföra företaget och du gör det lika bra muntligt som skriftligt.

Om företaget
Vi är specialister på att förverkliga våra kunders planer och målsättningar för kompetensutveckling. Vi hjälper och stöttar organisationer att strukturerat och affärsmässigt analysera, planera, genomföra och utvärdera de investeringar som görs.

Addskills Cornerstone Group är Sveriges största utbildningsföretag för kompetensutveckling av IT-proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare på alla nivåer. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. Nyckeln till vår framgång är vår personal och starka kultur som kretsar kring våra värderingar: ta ansvar, känna tillit, verka långsiktigt och ha kul.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid på Addskills Cornerstone Groups huvudkontor i Stockholm. Ansök gärna idag då intervjuer sker löpande. Frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Grufman, cecilia.grufman@inhouse.se