Instruktörer

Vi har Sveriges vassaste pedagoger och tar även ofta in internationella experter för att leverera våra teknikutbildningar. Deras förmåga till att stärka våra kunders kompetens baseras på lång praktisk erfarenhet, best practise, studier och forskning. Bland oss finns många som fått unika utmärkelser för sin expertis och pedagogik. T.ex. Microsoft Most Valuable Professional, (MVP) en titel Microsoft är mycket restriktiva med att dela ut. Pedagogiken utgår ifrån att alla tar till sig kunskap på olika sätt. Till exempel genom att se, lyssna, göra och reflektera. Därför varvas lärandet med teoretiska genomgångar med praktiska exempel, övningar och reflektion som sker på individuell nivå, i mindre och större grupper.

Jeffery Hicks

Jeff Hicks är en av världens mest framstående inom PowerShell. Med över 25 års erfarenhet har han specialiserat sig på Microsoft-teknologi med tonvikt på automation och effektivitet.

Jens Forsgren

Jens Forsgren har lång och bred erfarenhet av IT med fokus framförallt på virtualisering. Jens har jobbat med VMware sen tidigt 2000-tal, då han var med och introducerade VMwares datacenterprodukter på den Nordiska marknaden.

John Laerum

John har arbetat med Microsoftbaserad serverteknik och generell datakommunikation sedan 1996. Han har utbildat på Microsofts serverteknik och datakommunikation sedan 1998. John har ett förflutet som IT-tekniker inom Svenska Försvaret och Svenska Kyrkan. Sedan år 2000 arbetar han som heltidsinstruktör.

Jörgen Hjärtenflo

Jörgen Hjärtenflo är idag en av Sveriges heta profiler inom unified messaging och Sharepoint. Windows Server-platformen tillsammans med System Center har även Jörgen under sina breda vingar ett fast grepp om. Jörgen har en utomordentlig förmåga att bereda eleverna inför kommande arbetsuppdrag och med god pedagogisk förmåga förmedla de kunskaper och färdigheter som krävs för jobbet.

Jörgen Nilsson

Efter 20 år i branschen med fokus på Windows-klienten och Server Management har Jörgen en erfarenhet som är svårslagen. Jörgen jobbar som seniorkonsult på OneVinn.