Instruktörer

Vi har Sveriges vassaste pedagoger och tar även ofta in internationella experter för att leverera våra teknikutbildningar. Deras förmåga till att stärka våra kunders kompetens baseras på lång praktisk erfarenhet, best practise, studier och forskning. Bland oss finns många som fått unika utmärkelser för sin expertis och pedagogik. T.ex. Microsoft Most Valuable Professional, (MVP) en titel Microsoft är mycket restriktiva med att dela ut. Pedagogiken utgår ifrån att alla tar till sig kunskap på olika sätt. Till exempel genom att se, lyssna, göra och reflektera. Därför varvas lärandet med teoretiska genomgångar med praktiska exempel, övningar och reflektion som sker på individuell nivå, i mindre och större grupper.

Kalle Landelius

"Hörru, du som jobbar med IT.." är en vanligt förekommande inledning för frågor av precis vilken dator-relaterad art som helt. För de flesta är denna inledning början på en huvudvärk och många skyr den därför som pesten, men inte Kalle. För Kalle betyder den inledningen att det finns en chans för honom att använda sig av sin starkaste förmåga; Nyfikenheten.

Michael Herkommer

Med över 25 års erfarenhet av IT/IS-branschen i flera europeiska länder som arkitekt, utvecklare, coach och affärsutvecklare (teknisk paketering) har Micael en gedigen grund att stå på i sin roll som utbildare, föreläsare, talare och inspiratör.

Niklas Åkerlund

Niklas är Chief Technical Architect - Microsoft Solutions på Real Time Services AB. Han har omfattande erfarenhet i IT-lösningar för datacenter och är en Microsoft Most Valued Professional (MVP) i Hyper-V. 

Paula Januszkiewicz

Paula är en är en världskänd instruktör och talare inom Microsoft Säkerhet. Hon blev rankad nummer 1 på Microsofts konferens Ignite.

Peter Larsson

Peter som är utbildad lärare från början varvar idag instruktörsjobbet på Cornerstone med rena konsultuppdrag. Han har arbetat i databranschen sedan slutet av 1980-talet.