Instruktörer

Vi har Sveriges vassaste pedagoger och tar även ofta in internationella experter för att leverera våra teknikutbildningar. Deras förmåga till att stärka våra kunders kompetens baseras på lång praktisk erfarenhet, best practise, studier och forskning. Bland oss finns många som fått unika utmärkelser för sin expertis och pedagogik. T.ex. Microsoft Most Valuable Professional, (MVP) en titel Microsoft är mycket restriktiva med att dela ut. Pedagogiken utgår ifrån att alla tar till sig kunskap på olika sätt. Till exempel genom att se, lyssna, göra och reflektera. Därför varvas lärandet med teoretiska genomgångar med praktiska exempel, övningar och reflektion som sker på individuell nivå, i mindre och större grupper.

Rickard Nobel

Rickard är en mycket erfaren nätverkstekniker och instruktör. Han har ett brinnande intresse för kommunikation och nätverkstjänster. Rickard utbildar inom Windows Server-relaterade teknologier, Vmware samt HP Networkings produkter.

Roy Osherove

Roy Osherove är en engagerad guru inom bland annat TDD och enhetstestning samt författare till böcker som ”The Art Of Unit Testing” och ”Notes to a software team leader”.

Tiberiu Covaci

Tiberiu arbetar nära inpå Microsoft, både som författare och med teknikutvärdering för Microsofts officiella .Net-utbildningar.

Tibor Karaszi

Tibor Karaszi är specialiserad på Microsoft SQL Server, med erfarenhet av produkten sedan 1988. Han är sedan 1997 av Microsoft akrediterad SQL Server MVP (Most Valuable Professional), utsedd som den 7:e SQL Server MVP i världen.