Clas Nachmanson

Clas Nachmanson har civilingenjörbakgrund, men har även studerat på lärarhögskolan. Trots sin breda tekniska kompetens, med erfarenheter från bl.a. industrin och mjukvaruutveckling, har han de senaste åren valt att helt specialisera sig på Microsoftbaserade nätverk och serverprodukter.

Clas arbetar främst med utbildning och konsultuppdrag inom områdena Active Directory, SMS och nätverkstjänster, men håller även utbildningar på Microsofts klientoperativsystem och SQL. Med utomordentlig pedagogisk förmåga, levererar han inte bara utbildningar, utan lägger även stor tonvikt vid att förankra det han förmedlar med exempel ur verkligheten.

Kombinationen av ett utvecklat intresse för både teknik och pedagogik, gör att Clas även designar lab-kurser och författar kursdokumentationer i Cornerstones regi.

Clas själv säger

Cornerstones ambition att leverera en helhetslösning passar mig alldeles utmärkt. Att inte bara genomföra ett antal utbildningsdagar, utan att istället ta ansvar för anpassning av kursens innehåll, relatera den till kundens verkliga miljö, inventera förkunskaper och sist, men inte minst, utvärdera och följa upp effektiviteten av den gjorda utbildningsinsatsen. Cornerstone Optimization Model, rollen som Learning Consultant och vår höga ambition på det tekniska planet, får mig i ännu högre omfattning än tidigare, att med stolthet leverera det helhetskoncept som Cornerstone erbjuder.