Jörgen Nilsson

Uppdragen består i design och implementation av deployment lösningar på Microsoft plattformen. Ett av Jörgens uppdrag innefattar design, drift och underhåll av en av Europas största Configuration Manager miljöer. Rollen Jörgen har i projekten är ofta Technical lead.

Är man kompetent och alltid trevlig, som Jörgen är, känner man till slut väldigt många människor inom sitt område. Att Jörgen är en stjärna på sitt hemmaplan, Skåne (där Danmark är inkluderat) är en sak. Med den specialistkompetens som Jörgen besitter kan han nu sätta målen än högre.

Hängiven instruktör

Att utbilda är något Jörgen gör hängivet och framgångsrikt. I rollen som instruktör ger han dig som elev en unik möjlighet att ta del av hans kunskap, samtidigt som vi hoppas att hans stjärnglans snart ska lysa över mer än södra Sverige bland annat tillsammans med oss på Cornerstone.

Du kan väcka Jörgen mitt i natten och fråga hur man hanterar drivrutinerna för tex Intel SATA. Du kan också passa på när han ändå är vaken att fråga hur du på bästa sätt certifierar hårdvarumodeller för OS deployment, och han kommer get dig bra och utförliga svar.

Jörgen håller utbildningar inom System Management och Windows med fokus på konfiguration och utrullning. Han är stolt medlem i Microsoft Extended Experts Team (MEET) och en uppskattad talare på olika evenemang, exempelvis Best-of-MMS, SCCM Summit och Techdays.

Han har även under flera år blivit belönad med Microsoft Most Valuable Professional (MVP) i System Center Configuration Manager.