Kalle Landelius

"Hörru, du som jobbar med IT.." är en vanligt förekommande inledning för frågor av precis vilken dator-relaterad art som helt. För de flesta är denna inledning början på en huvudvärk och många skyr den därför som pesten, men inte Kalle. För Kalle betyder den inledningen att det finns en chans för honom att använda sig av sin starkaste förmåga; Nyfikenheten.

Med en systemvetareutbildning - och flera år av eget konsultande som både IT-ansvarig och utvecklare - i bagaget är Kalle en av våra yngre instruktörer, men långt ifrån junior. Användarbarhet ligger Kalle väldigt varmt om hjärtat och därför är Active Directory, SharePoint och Windows 7 de områden som Kalle brinner mest för. 

Som seglarinstruktör på sommarloven fick Kalle mycket tidigt ett intresse för pedagogik. Detta intresse har sedan dess utvecklats och höll nästan på att trumfa systemvetarstudierna och få Kalle till att läsa till gymnasielärare istället. Utanför jobbet är Kalle en självutnämnd musiknörd, som gärna pratar trummaskiner, skivsläpp och studioteknik på lediga stunder under kursen.