Moramast

Karin Hjorth har en bred roll som säljare på Moramast där stora delar av arbetsprocessen är i projektform. I februari 2015 gick hon kursen ”Att driva och leda ett projekt”, en fyra dagar lång utbildning ledd av Niklas Laudon i Cornerstones lokaler i Kista.

Syftet med utbildningen, menar Karin Hjorth, var att bli bättre på att leda projekt och på så sätt driva Moramast framåt. Karin blev tipsad om Cornerstone som utbildningsföretag av sin man som tidigare gått ett antal tekniska utbildningar och alltid varit mycket nöjd med både innehåll och service.

”Han lovordade Cornerstone väldigt mycket och sa att det var bra utbildningar och bra kursledare.”

Karin beskriver kursen ”Att driva och leda ett projekt” som mycket givande och intressant.

”Det blev en rolig vecka. När det är roligt och intressant blir hela utbildningen rolig. Vi fick en väldigt bra genomgång om vad projektledning är, hur man på bästa sätt ska leda och driva projekt och även mycket kunskap om ledarskap. Att jag får större kompetens vinner ju det företag jag jobbar på.”

Hon beskriver kursledaren, Niklas Laudon, på ett mycket positivt sätt.

”Det bästa med kursen var att vi hade en väldigt inspirerande kursledare. Niklas var mycket inspirerande och fick oss att lyssna. Han var duktig på att få oss engagerade. Han lärde ut på ett proffsigt och jättebra sätt.”

På frågan om hur Karin upplevde Cornerstone nya lokaler i Kista beskriver hon de som trivsamma, ljusa och fräscha. Hon fortsätter:

”Det var väldigt trevligt att vara hos Cornerstone, mysiga lokaler och en jättetrevlig service. Även det bidrog till den positiva upplevelsen.”

Karin avslutar med att varmt rekommendera både kursen och Cornerstone till andra och ska, när tillfälle ges, även gå en kurs i ledarskap hos Cornerstone.