Ackrediteringar

Våra viktigaste partnerskap rör sig om ackrediteringar som auktoriserad utbildare inom ett specifikt produktområde där särskild kompetens krävs. Nedan presenteras våra ackrediteringar.

Microsoft

Microsoft Partner Gold Learning

Vi är Sveriges största Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions med utbildning inom Microsofts system- och utvecklingsprodukter. Att vara Sveriges största Learning Partner innebär inte bara att vi utbildat flest deltagare på Microsofts produkter. Vi har också det bredaste utbudet vilket gör att du lätt hittar den kurs du behöver. Vi genomför flest kurstillfällen vilket ger dig den flexibilitet du behöver för din planering.

VMware

VMware Authorized Training CenterCornerstone är ett auktoriserat VMware Authorized Training Center (VATC). Det innebär att vi är Sveriges enda oberoende utbildningsföretag som har VMwares förtroende att använda deras kursmaterial och att våra utbildningar leder fram till de officiella VMware-certifieringarna.

Citrix

Citrix Authorized Learning Center

Cornerstone är ett auktoriserat Citrix Authorized Learning Center (CALC). Det innebär att vi använder Citrixs eget kursmaterial som leder fram till Citrixs certifieringar. Vi håller kurser inom MetaFrame/Presentation Server och Citrix' övriga produkter både på administrationsnivå och mer avancerade implementationskurser.

Amazon Web Services

Som Amazon Web Services (AWS) Training partner hjälper vi dig att öka din kompetens när det gäller tjänster och lösningar i AWS. Våra kurser är certifieringsgrundande och auktoriserat läromedel och labbmiljöer används.

HP

HP Authorised Training Centre

HP är ett av världens ledande IT-företag med ett stort utbud av både produkter och tjänster. Tillsammans med partners erbjuder HP helhetslösningar med allt från Accessprodukter till Infrastruktur. Cornerstone är ensamma om att leverera HP's partnerutbildningar förutom HP's egen utbildningsorganisation, och levererar systemingenjörs-utbildningar på ProLiant- och Alpha-plattformarna samt operativsystems-utbildningar inom Tru64 UNIX och Open VMS.

Novell

Novell Business Expert Training ProviderVi erbjuder Novellutbildningar som Sveriges största Novell Platinum Training Partner med rötter som novellutbildare sedan 1987. Vi har ett heltäckande kursutbud som leder fram till Certified Novell Engineer (CNE), Certified Linux Professional (CLP), Certified Linux Engineer samt Certified Novell Administrator (CNA). Förutom Novells standardutbildningar levererar vi en mängd djupare tekniska kurser.