Partners

Här presenteras våra samarbetspartners - i vissa fall en underleverantör av kursmaterial eller utbildningsrelaterade tjänster, i andra fall delar vi ett arrangemang, exempelvis seminarier eller andra events, med en samarbetspartner.

 

Addskills

AddskillsEfter mycket uppskattat samarbete mellan Addskills och Cornerstone under 2014 har bolagens ägare valt att ta samarbetet ett steg längre. Sedan mars 2015 är de båda bolagen samägda och bildar ett av Sveriges största utbildningsbolag. Tillsammans breddar respektive bolag sina utbildningsområden och utbildningslösningar, och stärker leveranstryggheten för sina kunder.

Profecto 

Profecto Service ManagementProfecto är specialister inom området ITIL och Service Management. Profecto erbjuder konsulttjänster och utbildningar som stödjer företags arbete med Service Management och att införa/vidareutveckla ITIL i sin organisation.

Mango

MangoCornerstone samarbetar med utbildningsföretaget Mango som erbjuder utbildning, föreläsningar och workshops inom främst förändringsledning. Hos Cornerstone levererar Mango utbildningar inom förändringsledning, projekt och teambuilding. 

 

EdumentEdument

Edument utvecklar och skräddarsyr utbildningar inom IT. Flera av lärarna är flitiga föreläsare på båda nationella och internationella events.

Unipeak

Project Solutions by UnipeakCornerstone samarbetar med Unipeak som erbjuder kunskaper och erfarenheter i projektledning, projektstyrning och projektarbete. Detta ska stödja företagen att utveckla projektkompetensen och organisationens förmåga att få enskilda projekt att bli framgångsrika.

Pearson Vue

Pearson VueCornerstone är ett Pearson Vue Authorized Test Center. Detta innebär att vi erbjuder våra kunder att skriva certifieringar från bland annat Citrix, Cisco Adobe, Novell, Oracle, Qlikview, HP med flera... 

Evalve

EvalveEvalve AB bedriver verksamhet inom e-learning och har gedigen erfarenhet av digitalt lärande. Kärnverksamheten är kompetenssäkringar och utbildningar inom IT-relaterade områden. Tillsammans med Dataföreningen ligger Evalve bakom de nationella kompetenssäkringarna eMedarbetaren och eMedborgaren.

GTS

Genom samarbetet med GTS erbjuder vi kurser och certifieringar inom A+, och Net+.