E-learning: Addskills Online

Ge företagets IT-användare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-learning med ett nyproducerat pedagogiskt innehåll. Med en lärplattform som är anpassad till användning i både dator och platta har du tillgång till kurserna där du är. 

E-kurserna i Addskills Online har ett attraktivt format och en metodik som gör att e-kurserna på ett enkelt och roligt sätt stödjer inlärningen. Distanskurser ger dig frihet att genomföra kurserna på dina villkor, det vill säga när du har tid över för att ta till dig nya kunskaper.

Aktuellt kursutbud

Vi kan erbjuda Addskills Online-utbildningar i Microsoft Office 365, Office 2016, Office 2013 och Office 2010. 

E-learning - Så fungerar Addskills Online

Addskills Online-utbildning är e-learning som fyller tre syften:

  • Inlärning
  • Repetition
  • Support

Addskills Online är skapat av pedagoger och ämnesexperter. Addskills Online består av e-kurser som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Varje e-kurs är uppdelad i logiska avsnitt på 3-7 minuter som ger ett sammanhang. Efter avsnitten finns reflektionsfrågor som hjälper dig befästa dina kunskaper. Med en smart sökfunktion kan du hoppa in direkt där ämnet beskrivs eller se hela avsnittet. De viktigaste komponenterna för att optimera inlärning är e-kursens upplägg, vilka exempel som belyser ämnet och hur dessa exempel presenteras. Dessa delar har utvecklats och förfinats sedan 1990, och sedan anpassats till online-formatet. Efter avslutad kurs får du ett personligt kursintyg.

Lägg upp egna kurser i vår lärplattform (LMS)

I tjänsten ingår en komplett lärplattform (LMS). I den kan du lägga upp egna kurser och administrera företagets användare. Kontakta oss för mer information.

Pris 

Kontakta oss för prisuppgift om du beställer för fler än 25 användare. Moms tillkommer.

Office-paketet

Antal användare    Pris per användare och år 
1-9 895 kr
10-25 595 kr

 

Enstaka kurser

Antal användare    Pris per användare och år   
1-9 495 kr
10-25 325 kr
Vill du veta mer eller beställa Addskills Online?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift