E-learning: Addskills Online

Ge företagets IT-användare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-learning med ett nyproducerat pedagogiskt innehåll. Med en lärplattform som är anpassad till användning i både dator och platta har du tillgång till kurserna där du är. 

E-kurserna i Addskills Online har ett attraktivt format och en metodik som gör att e-kurserna på ett enkelt och roligt sätt stödjer inlärningen. Distanskurser ger dig frihet att genomföra kurserna på dina villkor, det vill säga när du har tid över för att ta till dig nya kunskaper.

Aktuellt kursutbud

Vi kan erbjuda Addskills Online-utbildningar i Microsoft Office 365, Office 2019, Office 2016, Office 2013 och Office 2010. 

E-learning - Så fungerar Addskills Online

Addskills Online-utbildning är e-learning som fyller tre syften:

  • Inlärning
  • Repetition
  • Avlasta er it-support

Addskills Online är skapat av pedagoger och ämnesexperter. Addskills Online består av e-kurser som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Varje e-kurs är uppdelad i logiska avsnitt på 3-7 minuter som ger ett sammanhang. Efter avsnitten finns reflektionsfrågor som hjälper dig befästa dina kunskaper. Med en smart sökfunktion kan du hoppa in direkt där ämnet beskrivs eller se hela avsnittet. De viktigaste komponenterna för att optimera inlärning är e-kursens upplägg, vilka exempel som belyser ämnet och hur dessa exempel presenteras. Dessa delar har utvecklats och förfinats sedan 1990, och sedan anpassats till online-formatet. Efter avslutad kurs får du ett personligt kursintyg.

Lägg upp egna kurser i vår lärplattform

Addskills Online kan du även få med en komplett lärplattform (LMS). I den kan du lägga upp egna e-kurser, följa upp användarnas resultat och administrera företagets användare. Kontakta oss för mer information.

Pris 

PRISEXEMPEL FÖR SAMTLIGA E-KURSER I MICROSOFT OFFICE

Antal användare    Pris per år
Pris/användare
1 1 495 kr 1 495 kr
30 28 800 kr 960 kr
100 49 051 kr 491 kr
500 102 903 kr 206 kr

Kontakta oss för offert om du beställer för 10 användare eller fler. Moms tillkommer. 

Vill du veta mer eller beställa Addskills Online?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift