Nytt i Office 2016 – E-learning

Nytt i Office 2016 är en e-kurs som lär dig de viktigaste nyheterna i Office 2016. Med 4 innehållsrika avsnitt går vi igenom nyheterna i Office 2016 jämfört med Office 2013.

Nytt i Office 2016 fokuserar på de nya funktionerna i den senaste versionen av Microsft Office. E-learningen riktar sig till alla som arbetat i en äldre version av Office och har uppgraderat till Office 2016 eller Office 365.

Office 2016 innehåller en hel del funktioner som tidigare implementerats på webbversionen av Office som nu också tillgängliggjorts för desktopanvändare. Den nya versionen av Office har gjort det enklare att samarbeta med dina kollegor och synka dokument med flera användare.

Om man vill förbättra sitt handhavande av programmens alla delar rekommenderar vi Office 2016-paketet eller Office 365-paketet, där denna kurs ingår. E-kursen Nytt i Office 2016 förutsätter att man har arbetat med en tidigare version av Office-paketet.

 

Avsnitt (jmf 2013)

  • Generella nyheter

  • Nya diagramtyper i Excel

  • Hämta data med frågeverktyget PowerQuery

  • 3D-kartor

Total längd

25 minuter

Vidareutbildning

Vi erbjuder även lärarledda kurserna Hantera funktioner i Excel, Hantera pivottabeller och listor i Excel, Visualisera och analysera data med Excel 2016 och PowerPivot, Introduktion till programmering samt Programmeringskurser i två nivåer med Microsoft Excel VBA. Vi arrangerar även anpassad utbildning för dig eller ditt företag.