Microsoft Office 365

Utöver nedanstående kurser kan Ni även välja valfritt Office-paket i Office 2016 eller Office 2013.

Blandade funktioner i Office 365 sv/eng – E-learning

I kursen lär du dig jobba effektivt med de unika programmen och funktionerna du får tillgång till i Office 365. Du lär dig hantera OneDrive, Delve, Forms, Sway, grupper och den gemensamma webbplatsen. Du får även exempel på några nya arbetssätt som Office 365 möjliggör. För att tillgodose dig...

Power Automate (Flow) i Office 365 – E-learning

Under kursen får du en förståelse för hur du kan använda Flow för att styra informationsflöden. Du lär dig skapa godkännandeflöden för beställningar eller få bilder att ”flöda” från din mobil till OneDrive eller SharePoint.

Office Online 365 sv/eng – E-learning

I kursen lär du dig jobba effektivt med Office Online programmen som du får tillgång till i Office 365. Du får en inblick i hur du arbetar med Excel, Outlook, Word och PowerPoint Online.

OneDrive för Office 365 – E-learning

I kursen pekas fördelarna med OneDrive ut och du får se hur du kan dela filer med andra, samt hur du gör OneDrive mer lättillgängligt.

OneNote Class Notebook 365 - E-learning

OneNote Class Notebook 365 är ett verktyg för dig som är lärare och har elever som jobbar på distans. I kursen så lär du dig att skapa anteckningsböcker för dina elever, dela ut uppgifter och laborationer, samt ge feedback till de övningar som eleverna har genomfört.

OneNote Online 365 – E-learning

OneNote används för att hantera personliga eller delade anteckningsböcker. Delade anteckningsböcker förekommer ofta både i SharePoint och Teams.

Planner i Office 365 sv/eng – E-learning

I kursen lär du dig jobba effektivt med Planner som du får tillgång till i Office 365. Du får en inblick i hur gruppens aktiviteter kan planeras och följas upp, samt hur du hanterar uppgifter som tilldelats till dig. För att tillgodose dig kursen bör du ha grundläggande kunskaper i att använda...

Power Apps i Office 365 – E-learning

Denna kurs visar hur du kan skapa appar som samlar in information via mobila enheter och lagrar den i Excel-filer eller SharePointlistor. Du får också en förståelse för hur du kan anpassa de olika skärmar som apparna är uppbyggda av.

Power BI – E-learning

Efter att ha genomgått denna kurs vet du hur du kan importera data från olika källor med Power BI desktop. Du vet hur du skapar relationer mellan tabeller som hämtats in och hur du kan visualisera rapportera med tabeller och diagram. Du får också en inblick i hur du publicerar till molntjänsten...

SharePoint Online 365 - Klassisk sv/eng – E-learning

I kursen lär du dig jobba effektivt med SharePoint Online som du får tillgång till i Office 365. För att tillgodose dig kursen bör du ha grundläggande kunskaper i att använda Microsoft Office.

SharePoint Online 365 – Modern sv/en – E-learning

I denna kurs lär du dig dra nytta av SharePoint verktyg för dokumenthantering och samarbete. Du lär dig hantera dokument med ut- och incheckning och hur du använder versionshantering. Du får också se exempel på hur era filer kan organiseras med mappar eller metadata/egenskaper. Du får också...

Skype för företag sv/eng – E-learning

Kom igång med Skype med hjälp av denna kompletta e-learningskurs. Under kursen lär du dig hur du använder chatt, ljud och video för att kommunicera med personer i din kontaktlista och med personer som inte är det. Du kommer lära dig allt från att starta en chatt, ett möte och hur du delar din...

Stream i Office 365 – E-learning

I Microsoft Stream kan din organisation spara och dela videor. Exempelvis lagras videor som spelas in i Teams-möten automatiskt i Stream.

Teams i Office 365 sv/eng – E-learning

Teams är till för er som normalt kommunicerar via e-post, chat, Skype, samarbetar kring dokument och OneNote-anteckningsböcker i SharePoint, planerar med Planner och som vill ha alla dessa funktioner samlade på en och samma plats.

To-Do i Office 365 – E-learning

Denna kurs visar bl.a. hur du skapar och delar uppgiftslistor med andra med appen To-Do.

Yammer i Office 365 – E-learning

Yammer används för att kommunicera och samarbeta kring filer. Efter kursen vet du hur du använder chatten, samt hur filer hanteras i Yammer. Du får också en introduktion till hur Yammer-grupper skapas.

Windows 10 sv/eng - E-learning

I denna e-learning lär du dig använda Windows 10. Kursen Innehåller alla intressanta funktioner du borde kunna i Windows 10