eMedarbetaren

eMedarbetaren - Dynamisk IT-kompetenssäkring

Cornerstone är återförsäljare av eMedarbetaren som gör det möjligt att utifrån en stor bas av färdiga moduler plocka ihop och skärddarsy sin egen kompetenssäkring, baserat på organisationens önskemål. Ett färdigt baspaket benämnt eMedarbetaren Bas finns att välja om man inte önskar skräddarsy innehållet.

eMedarbetaren är ett initiativ taget av Dataföreningen i Sverige med målsättningen att säkerställa IT-kompetensen, höja nyttjandegraden och öka effektiviteten av IT inom svenska organisationer och företag. 

eMedarbetaren är en helt molnbaserad utbildningslösning som blandar teori med praktiska uppgifter och tester som utförs i en simulerad miljö.

Hur fungerar det?

eMedarbetaren är en komplett onlinebaserad kompetenssäkring för att snabbt och effektivt kunna säkerställa och höja den vardagliga IT-kompetensen bland företag och organisationer.

Godkänd kompetensnivå resulterar i ett elektroniskt id som specificerar den säkerställda kompetensen. Denna databas är öppen och sökbar för att kunna verifiera kompetenserna.

Så går det tillVem riktar sig kompetenssäkringen till?

eMedarbetaren vänder sig till företag och organisationer som på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt vill säkerställa den praktiska IT-kompetensen bland sina medarbetare.

Det kan handla om att säkerställa en grundläggande kompetensnivå eller att förbereda medarbetarna inför en kommande plattformsmigrering eller införandet av ett nytt verksamhetssystem.

Vilket innehåll finns?

  • Kunskapsvalidering
  • eUtbildning
  • Användarstöd
  • Administration

eMedarbetarens innehåll är dynamiskt. Både kompetensområden och nivå kan anpassas efter behov.

För att få en känsla för ett vanligt innehåll presenteras här eMedarbetaren Bas:

eSamhället idag, IT-grunder, Operativsystem och filhantering, Dokumenthantering, Utskrifter, E-post och adressbok, Kalender och bokningar, Internet, IT-säkerhet

Beställning, demo och ytterligare information:

Är du intresserad av att veta mer eller prova eMedarbetaren på en mindre grupp användare, kontakta oss på Cornerstone.

Intresserad av eMedarbetaren?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift