LiveClass™ - utbildning närmare dig!

För att öka tillgängligheten till lärarledd utbildning av hög kvalitet erbjuder vi LiveClass, en videokonferenslösning speciellt utformad för lärarledd interaktiv onlineutbildning. Med LiveClass får du tillgång till riktig klassrumsutbildning utan att behöva lägga tid och pengar på resor och övernattningar.

Vad är LiveClass?

LiveClass är en lärarledd interaktiv onlineutbildning. Kursledaren står i en kurssal som liknar ett vanligt klassrum med elever som vanligt. Denna kallas masterkurssal och är uppkopplad med ljud och högupplöst bild. Hit ansluter våra s.k. satellitsalar runt om i landet.

Du kan som deltagare även ansluta från valfri plats via PC, Mac eller mobil-app, via LiveClass@home. Oavsett var du sitter deltar du på samma villkor som övriga elever.

Sammantaget ger LiveClass i stora drag ger samma upplevelse som att delta i utbildning på plats. Om du deltar i LiveClass på ett av våra utbildningscenter, får du en professionellt utformad inlärningsmiljö med de bästa förutsättningarna för att ostört utveckla din kompetens och maximera inlärningen. Konceptet fungerar för både företagskurser och schemalagd utbildning.

Som LiveClass-deltagare kan du:

  • Följa kursledarens teorigenomgångar och demonstrationer.
  • Interagera fullt ut i diskussioner och erfarenhetsutbyte med kursledaren och övriga deltagare.
  • Se kursledarens presentation, whiteboard-anteckningar och demonstrationer.
  • Få distanshjälp av kursledaren vid individuella övningar.
  • Få maximal inlärning genom den kontrollerade utbildningsmiljön när du deltar från ett av våra utbildningscenter.

Läs mer

Intresserad av LiveClass™?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift