Online-utbildning

Hos Cornerstone hittar du flera utbildningar som du själv kan gå i din egen takt, så kallade online-utbildningar. Cornerstone erbjuder online-utbildning för både användare, IT-tekniker och systemutvecklare via vårt populära koncept Addskills Online och numera också Microsofts MOC On-Demand. Kurserna vänder sig till dig som i din egen takt vill höja din kompetens och utveckla nya kunskaper på en plats som passar dig.

Under de senaste åren har vi sett en stor ökning av intresset för flexibla och anpassningsbara utbildningsformer. Stor efterfrågan har funnits för just online-utbildning (E-learning) där möjligheten att styra över sin egen tid och plats för kompetensutveckling finns. Med vår online-utbildning kan du som IT-tekniker, användare och utvecklare ta del av utbildningar via din egen dator – när och var du vill. 

Addskills Online E-learning

Låt Cornerstone kursledare guida ditt företags IT-användare till ökad kunskap inom Microsoft Office och Office 365. Addskills Online e-learning är ett pedagogiskt och enkelt sätt att lära dig program med dess olika funktioner och hur de används. Ge dina medarbetare tillgång till kunskap där och när de behöver den via högkvalitativa videos och kontrollfrågor. 

För dig som är IT-tekniker eller utvecklare erbjuder vi möjligheten till teknikutbildning via Microsofts plattform MOC On-Demand. Utbildningarna kombinerar videos i hög kvalitet, material att läsa, online-labbar och kunskapskontroller. Kurserna genomför du i egen takt och du kan enkelt göra olika delar vid olika tidpunkter.