Anpassade utbildningar

Anpassade utbildningar för ditt behov

Vi förstår att olika organisationers utbildningsbehov skiljer sig åt från varandra. Det kan handla om att man behöver en djupdykning inom ett visst ämne eller att man behöver utbilda en grupp anställda på plats i sina egna lokaler. Vi är specialister på att skräddarsy och anpassa utbildningar efter era unika behov.

Behöver flera personer samma utbildning blir det dessutom nästan alltid mer ekonomiskt att skräddarsy utbildningen. Dels på grund av att den då innehåller mer exakt vad du behöver och dels för att det blir billigare per deltagare. Genom 20 års erfarenhet av kompetensutveckling har vi utvecklat en säker och högkvalitativ plattform för att ta fram kurser utifrån kundens önskemål.

Vi kan företagsanpassa alla utbildningar som finns i vårt utbud. Utbildningsform och studietakt anpassar vi efter era egna önskemål. Allt för att passa era förutsättningar såsom tid, arbetsbelastning och utbildningsbudget.

Egenutvecklade miljöer

Har ni plattformar eller applikationer som är helt unika för er? Ofta ställer utbildningar i dessa miljöer krav på interna resurser som skall utbilda tekniker och/eller användare, vilket ofta går ut över arbetet.

Vi har stor erfarenhet av att utveckla och skapa effektiva utbildningar i helt kundunika miljöer. Vill ni säkerställa att utbildningen på er plattform verkligen ger önskad effekt? Vi garanterar hög kvalité på våra utbildningar, bra service, flexibla utbildningslösningar och vi har över 20 års erfarenhet som utbildningsleverantörer. Samtliga lärare är kvalitetssäkrade och har flera års erfarenhet av pedagogik och är experter inom sitt område. Vårt mål är att ni skall få maximal effekt utav utbildningen. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till er och berättar hur vi kan anpassa utbildningar utifrån era behov.

Frågor eller funderingar kring kompetenskort?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift
LLPA

Medlem i Leading Learning Partner Association

Vi är medlem i det internationella nätverket Leading Learning Partner Association, eller LLPA.

Masterclass

Masterclasses hos Cornerstone

Gå kurs för ledande experter. Vi har ett stort utbud av masterclasses. 

Anpassad utbildning efter era behov

Anpassad utbildning efter era behov

Vi är specialister på anpassa utbildningar som passar era behov.